Irma, Elin & Lady

Elin Karlsson

Det är jag som äger och är ansvarig för all verksamhet på Ek:ens Hundcenter.


Jag har haft egna hundar sedan 2007 och har haft några daghundar hemma i perioder. Jag har en stor nyfikenhet och vilja att lära mig mer, det får mig att åka på föreläsningar, seminarier och gå kurser. Med viljan att hela tiden utvecklas framåt. Jag är en lugn och positiv person, jag ser inte bara en hund, eller en ras, utan prioriterar individen som finns bakom fasaden.

Jag har 2 egna hundar, Lady är en Rottweiler, och Irma är en Cocker Spaniel, och mitt blivande stjärnskott. När det kommer till träning med hund så är det viktigaste att hunden tycker att det är roligt. Främst tränar vi rallylydnad men även nosework, parkour, lydnad, uppletande och apportering förekommer. Det beror på vad vi känner för att träna. Irma kommer att ställas ut här framöver och det kommer bli kul att få testa lite nytt. Vi gör det vi tycker är roligt och har en stor variation i vår träning. 

 Utbildning:
Hundskötarutbildning gjord 2018.
Hunden beteende kurs gjord 2019.

Maj 2020 började jag utbilda mig till hundfrisör!

Har även ambitioner om att utbilda mig till hundinstruktör och hundpsykolog där målet är att börja hålla kurser samt hjälpa till med hundar som har beteende problem. 

Kontakta mig på:
Mobil, 073 57 59 571
Eller mejla

ekenshundcenter@outlook.com